maltezer van 17

  • nijmegen

    Wij hebben een maltezer teefje vanaf pups af aan die nu 17 is. Zij krijgt rare nukken zoals continu ronddribbelen en niet alleen willen zijn.

    Sinds enkele dagen merken wij dat ze onrustig is en niet meer zo gauw op haar plaats gaat liggen.

    Ze heeft geen erge pijntjes en nu dacht ik aan een soort van opblaasbaar dierenkussen, misschien dat dit makkelijker ligt voor haar.

    Wel ligt zij altijd met haar koppie op een kussen omdat ze het anders benauwd heeft, ze is dikker geworden naarmate de leeftijd vorderde.

    Ze is tot nu toe erg gezond nadat de baarnoeder verwijdert is twee jaar geleden.

    Weet iemand waar er van die dergelijke kussens te koop zijn? op google kom ik niet echt verder, voor mensen bestaat ook zoiets dus is het bijna ondenkbaar dat het

    niet voor honden bestaat..

  • mick

    Kijk eens op de volgende website www.comfort-kussen.nl . En kijk dan naar een orthopedisch hondenbed. ( speciaal voor de oudere hond).

    Misschien dat dit iets voor “de oude dame”is ?

    Succes !

  • yvonne mekkelholt

    Wij hadden ook een maltezer Onze Bobbie Hij is 14 jaar geworden.Bobbie vertoonde hetzelfde gedrag als jullie Maltezer . constant rondjes draaien, en erg onrustig. Bij hem was het een neurologische kwestie. ,volgens onze dierenarts. Misschien weet jullie dierenarts een oplossing. Veel succes.groetjes Yvonne